Fent Camí

Sempre m'han agradat els Quaderns de Viatge. N'he començat molts i no n'he acabat cap, potser are n'és l'ocasió.
M'agrada escriure, m'agrada pintar i també m'agrada viatjar.
Per grans viatges a països exòtics, les circumstàncies no em son favorables, però com que la vida en sí no és res mès que un viatge en el que tots fem el nostre camí, m'he decidit a començar aquest quadern en el que intentaré plasmar-hi el que em salti a la vista. No en và, fa anys que em passejo per la meva ciutat, Barcelona, mirant-me-la amb ulls de foraster...una mirada que m'ha dut més d'una agradable sorpresa.

dimarts, 24 de març del 2009

Formentera


A Formentera només hi vàrem estar un dia pel que vem agafar un cotxe per recorre-la i no vaig pintar. Encara queden cales amb encant i platges sense ciment però menys de les que creia. M'ha sorprés la quantitat d'urbanitzacions i cases aillades que hi han construides, la majoria de molt mal gust i d'un estil que no te res a veure amb les cases de pagés originals de l'illa.
Sort que a finals d'hivern no hi ha gairebé turisme i l'arribada de la primavera va omplir els camps de flors de tota mena, destacant-ne les orquidees que n'hi havia arreu.
Les sargantanes són una espècie protegida. N'hi ha que son exclussives de l'illa i canvien de color segons l'indret on es troben.

2 comentaris:

François Pagès Gaulier ha dit...

Em sap greu haver trigat tan a contestar, però he tingut un mes amb poquet temps per dedicar-li a l'ordinador. He mirat el blog que em vas dir, urbansketchers. Tenies raó, l'he trobat molt interessant, no crec que hi envii res de moment per que amb prou feines actualitzo aquest, però m'ha donat ganes d'aprofitar al màxim el que queda de la meva estada a Bèlgica per dibuixar.
Gràcies per haver-me deixat un missatge i fins la pròxima.

M. Antònia ha dit...

També m'agraden aquestes aquarel·les i el blog de viatges. N'he començat un fa poc, perque em passava semblant. Bentrobada! Ho cel·lebro.