Fent Camí

Sempre m'han agradat els Quaderns de Viatge. N'he començat molts i no n'he acabat cap, potser are n'és l'ocasió.
M'agrada escriure, m'agrada pintar i també m'agrada viatjar.
Per grans viatges a països exòtics, les circumstàncies no em son favorables, però com que la vida en sí no és res mès que un viatge en el que tots fem el nostre camí, m'he decidit a començar aquest quadern en el que intentaré plasmar-hi el que em salti a la vista. No en và, fa anys que em passejo per la meva ciutat, Barcelona, mirant-me-la amb ulls de foraster...una mirada que m'ha dut més d'una agradable sorpresa.

dimecres, 19 de febrer del 2014

Lanzarote i Fuerteventura


El paisatge de Lanzarote no deixa indiferent i el de Timanfaya menys. Com que estava nuvol i plovia, el cel i la terra eren gairebé del mateix color. A la lava de la zona de Timanfaya li diuen "lava mal país", probablement estigui relacionat amb lo dificultós que deu ser caminar-hi.


A la zona de "El Golfo" hi ha uns penyasegats impresionants. Feia dies rufols i molt de vent per lo que la mar estava molt esvalotada i brava.Són dromedaris i no pas camells 

L' illa de La Graciosa des del Mirador de Río. Les boires es van disipar un moment i era una bojeria de colors.L'illa de Fuerteventura des de la platja del Papagayo, plovent com gairebé cada dia.Corralejo a Fuerteventura. Mar brava i colors vibrants.